Lokal flytting

Det er lenge siden alle sammen måtte pakke, løfte, og laste tinger i sine egne biler. Dyre gjenstander ble ødelagt og flere endte opp med skader og slitasjer under flyttingen. Med bruk av en praktisk og populær flyttetjeneste fra Mover AS i Drammen trenger ikke du å stresse eller bekymre deg.

Langdistanse flytting

Vi tilbyr en problemfri flytteprosess. I alle disse årene har mange kunder nytt godt av våre flyttetjenester og blitt våre lojale kunder. Dette har igjen økt kundebasen vår. Så sørg for å stole på oss når du trenger billige flyttetjenester og en god holdning. Dessuten har vi et team av flyttefolk som er opplært og kan utføre alle typer flyttetjenester. Dette gjør oss til en one-stop-shop for alle dine flyttebehov. Vår bilpark av moderne og fullt utstyrte flyttebiler gir oss fordelen av å være pålitelige og punktlige

Flytteesker

Pakking kan føles som en viktig oppgave, og plutselig å måtte skaffe alle typer esker du trenger kan føles krevende. Heldigvis er det mange måter å få det du trenger, selv om du har et budsjett eller har en tidsbegrensning. Her er noen typer flytteesker Mover AS vet du vil trenge:

Oppbevaring

Selvlagringssentre som City Self Storage tilbyr utleieenheter; fra store skap til rom på størrelse med en dobbelgarasje, de er designet for å tilby et trygt og praktisk sted å oppbevare eiendelene dine og kan leies for så lite som en uke.

pakkematerialer

Levering av pakkematerialer

Levering av flyttebokser og emballasjematerialer i Drammen og omegn. Få riktig mengde bokser for flyttingen din! Få kvalitets flyttekasser godkjent av flyttespesialister.

Lasting / lossing

Flytt problemfritt med våre boligflyttetjenester i Drammen og omegn. Spar deg selv for å løfte og bære tunge møbler opp og ned trappene, når du flytter med vår profesjonelle bistand! Vi er her for å hjelpe deg!